Sürdürülebilirlik Politikalarımız

ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMLERİ POLİTİKASI

 

NAKLOG LOJİSTİK olarak;

NAKLOG olarak hedefimiz, taşımacılık sektöründe, yönetim sistemlerini tüm çalışanların katılımı ile en iyi şekilde uygulamak ve entegre yönetim programı ile birlikte firmamız müşterilerine en üst seviyede hizmet verilmesini, şikayetlerin en kısa sürede ele alınarak bu yaklaşımdan ödün vermeden profesyonel çözümler ile değer yaratılmasını sağlamayı amaçlamaktadır. Sistem standartlarına bağlı kalarak ve uygulanabilir tüm şartları yerine getirerek performansını sürekli iyileştirme, verimlilikte artış ve kaliteli iletişim sağlanmasına odaklanmıştır.

NAKLOG, operasyonlarını ulusal ve uluslararası kalite ile iş sağlığı güvenliği mevzuatları ve diğer gereklilikleriyle bilgi güvenliği sağlanmasıyla uyum içerisinde yürütmektedir. Faaliyetlerinden kaynaklanan riskleri kabul edilebilir seviyelerde tutarak; çevrenin ve ekolojik dengenin korunmasına yardımcı olacak ve olası iş kazaları, meslek hastalıklarını ve çevre kirliliğini engelleyecek önlemler alarak, müşterilerine ve paydaşlarına sürdürülebilir değer sağlamaya odaklanmaktadır. Güvenli ve çalışma ortamını koruyarak ve emniyetli taşımacılık prosedürlerini uygulayarak çalışanlar, müşteriler, tedarikçiler ve tüm paydaşlarının iş emniyetini ve bilgi güvenliğini sağlamaktadır.

Bu politikayı desteklemek üzere, NAKLOG çalışanlarına en kaliteli eğitimleri vermeye devam edecektir. Bunun yanı sıra, bilgi güvenliği, kalite ve iş sağlığı ve güvenliği sorumluluğunun bilinciyle teknolojik gelişmeleri takip etmeyi sürdürecektir.

 

 

NAKLOG LOJİSTİK A.Ş.