Sürdürülebilirlik Politikalarımız

AÇIK KAPI POLİTİKASI

 

NAKLOG LOJİSTİK olarak;

Tüm çalışanlar için Açık Kapı Politikası’nı benimsemiştir. Tüm yöneticilerin kapısı her çalışana açıktır. Açık kapı politikamızın amacı, çalışanlarımızı açık iletişim ve geri bildirime teşvik etmektedir. Açık kapı politikamız, çalışanların herhangi bir konuda herhangi bir zamanda herhangi bir yöneticiyle konuşmakta özgür oldukları anlamına gelmektedir.

NAKLOG çalışanları, çalışması ile ilgili endişelendiği herhangi bir konuda yönetici ile konuşabilir, şikayetlerini gözlemlerini ve önerilerini paylaşabilir. Yönetici talebi ele alıp dinleyerek değerlendirebilir, gerektiğinde bir üst yöneticinin bilgisine sunarak sürekli iyileştirmeyi sağlar.

NAKLOG yöneticileri, Çalışanların girdilerini samimi bir şekilde paylaşabildiği, bu girdilerin hoş karşılandığı, tavsiyelerin serbestçe verildiği ve sorunların erken ortaya çıktığı bir çalışma ortamının oluşturulması sorumluluğu yöneticilerdedir. Yöneticilerin kendi ekip üyelerinden gelen geribildirimleri bir üst yönetime aktarması ya da bu geribildirim doğrultusunda aksiyon alması kendi sorumluluğundadır.

NAKLOG LOJİSTİK A.Ş.